onsdag 3. juni 2009

Serien over alle serier

Jeg har bestemt meg for å lage en serie på et eller annet medium. Den skal bli verdens beste og mest orginale. Her er første utkast:

Episode 1: Vi introduseres for seriens store helt. Han finner ut i det en tidligere kamerat som nå jobber undercover som hemmelig agent kontakter ham. Like etter kommer faren hans og forteller ham at han er spesiell, og ikke på den vanlige far til sønn måten. Vi får de første hintene om en fiende i bakgrunnen.

Episode 2: Heltens mor er i banken da den plutselig blir ranet. Episoden går stort sett ut på at vår helt forsøker å redde henne og en jente han liker fra bankranerne. Episoden ender med at alt går bra, ranerne er tatt hånd om, helten oppdager flere spesielle evner, og alle pengene i hvelvet er på mystisk vis blitt borte i alt oppstyret.

Episode 3: Av en eller annen grunn befinner helten og hans familie seg på båttur, da de blir dratt inn i et enormt uvær. Båten lekker, og episoden går stort sett ut på at jenta helten liker prøver å få hjelpemannskaper ut til dem, mens helten sørger for at de overlever til hjelpen kommer.

Episode 4: Seriens helt prøver å manne seg opp til å spørre jenta han liker med på en date. Desverre er han fanget i et timeloop som han ikke kommer seg unna før han har klart en masse små hindringer. Når han endelig kommer seg gjennom det, skifter bildet til en mørk person i et mørklagt rom som ser det som skjer i en monitor. "neste gang tar jeg deg, gadget. Neste gang"

Episode 5: Helten våkner på et mentalsykehus, der legene forsøker å overbevise ham om at hendelsene han har gått igjennom ikke har hendt. Samtidig dras han tilbake av jenta han liker, som endelig klarer å fortelle at hun liker ham også.

Episode 6: Noen har satt fra seg en bombe på skolen og ringt inn trussel til helten vår. Han har fullstendig munnkurv, og må finne bomben i løpet av skoledagen uten å vekke oppsikt, mens han hele tiden blir avbrutt av venner som kommer med sine problemer.

Episode 7,8,9: Jenta helten liker blir kidnappet av henholdsvis en terrorist, en kjærlighetssyk skolekamerat og seriens mørke fiende. Hver gang blir jenta bevisstløs eller på annen måte opptatt når helten bruker evnene sine.

Episode 10: Hjernen til heltens bestekompis blir kontrolert av noen andre, og bare helten klare å se at han oppfører seg rart. På slutten hører vi den mørke fiendens stemme si "now I have proof"

Episode 11 og 12. I denne dobbeltepisoden kommer det til endelig konfrontasjon mellom helten og seriens mørke fiende. Vi finner ut at helten er romvesen/mutant/whatever og at fienden er den biologiske broren eller fra samme vitenskaplige forsøk som helten. På slutten slår de seg sammen da de får øye på en enda større fiende.


Jepp... denne serien kommer til å bli såååå original. Tenker jeg hopper tilbake til bokprosjektet mitt, jeg.

3 kommentarer: